Töremiş'in bu başarısı, hem Çorum hem de Osmancık için büyük bir gurur kaynağı oldu. Karışık çiftler kategorisinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Aysu Aslan ile partnerlik yapan Töremiş, bu iki kategoride de kürsünün en üst basamağına çıkmayı başardı.

Türkiye Badminton Milli Takımı Antrenörü ve Osmancık Koyunbaba Badminton Spor Kulübü Sahibi Barış Boyar, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Boyar, "Bu başarıda bizlere desteklerini esirgemeyen Osmancık Kaymakamımız Ayhan Akpay’a, Osmancık Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör’e, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Cebeci’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a şahsım ve sporcumuz adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Orman İşletme Müdürlükleri arasında Futbol Turnuvası düzenlendi Orman İşletme Müdürlükleri arasında Futbol Turnuvası düzenlendi

Bulgarian U17 International 2023 turnuvasındaki bu çarpıcı performans, Töremiş'in uluslararası arenadaki etkileyici yükselişini sürdürüyor. Milli sporcumuzu kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Türkiye şampiyonluğunu da kazanmıştı

Mehmet Can Töremiş,  30 Mayıs - 2 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde gerçekleştirilen 17 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda, Tek Erkekler ve Karışık Çiftler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak iki altın madalya kazanmıştı.

Editör: Ebru Çalık