Sosyal medya hesabını aktif kullanan Müjde Uzman sere serpe uzanarak sütyenli poz verdi.

Kızılcık Şerbeti, Türkiye'nin en popüler dizilerinden biri haline geldi. Kadrosunda Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yanı sıra Settar Tanrıöğen'in hayat verdiği Abdullah karakteri bulunuyor. Dizi içinde Abdullah Bey ve Alev arasında belirginleşen yakınlık izleyicilerin ilgisini çekiyor.

Müjde Uzman, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla tüm dikkatleri üzerine çekti. Uzman'ın bu paylaşımına, "Uçurumlar, boşluk, deniz, doğa, sessizlik... Huzurum budur" notunu düştü. Müjde Uzman'ın pozlarına yapılan yorumlarda "Abdullah görmesin", "Harika bir kadınsın", "Yine zirvedesin" gibi övgüler yer aldı.

Uzman'ın kariyeri, Paramparça Aşklar adlı dizi ile başladı. Daha sonra 2010 yılında Kapalıçarşı ve Aşk Bir Hayal'in kadrosuna dahil oldu. Müjde Uzman, Bir Çocuk Sevdim, Muhteşem Yüzyıl, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kiralık Aşk, Savaşçı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi birçok başarılı yapımın da kadrosunda yer aldı.

Türkiye yüksek hızlı trenlerle taşındı Türkiye yüksek hızlı trenlerle taşındı

Müjde Uzman'ın oyunculuk yeteneği ve doğal güzelliği, onu Türk televizyonlarının en beğenilen isimlerinden biri haline getirdi. Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolü ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi