Soğuk havalarda çocukların sağlığını korumak için doğal yollar arayan ebeveynler için umut verici bir haber: Uzman doktorun önerdiği öksürük ve soğuk algınlığına karşı doğal karışım. İşte malzemeler ve yapılışı.

Kış aylarının gelmesiyle beraber artan hastalıklara karşı doğal çözüm yolları aranıyor. Özellikle çocuklar için tavsiye edilen bu karışım öksürük ve mikrobu söküp atıyor.

İtalyan şeflere taş çıkarın: Sadece 20 dakikada efsane Tiramisu nasıl yapılır? İtalyan şeflere taş çıkarın: Sadece 20 dakikada efsane Tiramisu nasıl yapılır?

Havaların soğumasının ardından kış mevsiminde görülen hastalıklarda artış yaşanmaya başladı. Grip, soğuk algınlığı ve öksürük gibi hastalıklara yakalandıysanız Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Rıfat Can Öztürk'ün paylaştığı tam bir şifa kaynağı olan bu karışımı mutlaka denemelisiniz.

MALZEMELER:

2 diş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
3 yemek kaşığı çörek otu yağı

YAPILIŞI VE UYGULANIŞI:
Sarımsakları ezin, üzerine zeytinyağı ve çörek otu yağını ekleyin. Daha sonra karışımı jel kıvamına gelene kadar karıştırıp 5 dakika kadar bekletin. Bekledikten sonra ayak altlarına sürün ve çorap giyin.

Bu karışım özellikle çocuk hastalarda hızlıca etki gösteriyor. 1 yaş ve üzeri çocuklarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir.