Inter’in teknik direktörü Simone Inzaghi, düzenlenen basın toplantısında, "Ne anlama geldiğini biliyoruz, çok iyi oynamalıyız. Hak ettiğimiz bir avantajımız olduğunu biliyoruz ama Inter gibi oynamamız gereken bir maç." dedi.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun nasıl takımın saha içindeki yönetmeni haline geldiği konusunda Inzaghi, oyuncunun adaptasyonunun iyi olduğunu ve Brozovic’in yokluğunda başarıyla oynadığını belirtti.

Bu arada, Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, ilk maçta aldıkları 2-0’lık yenilginin ardından rövanş maçında finale yükselecek bir oyun ortaya koymak istediklerini belirtti. "Bu takımdaki oyuncuların gözleri bana olabilecek en iyi şekilde hazırlandıklarını söylüyor. İlk maça göre çok daha iyisini yapıp, maçı kazanmayı hedefliyoruz." dedi.

Keşan'da 19 Mayıs coşkusu Keşan'da 19 Mayıs coşkusu

Bu sezon oynanan 4 maçtan üçünü kazanan Inter, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında da Milan'ı 2-0 yendi. Ancak, daha önce 7 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Milan'ın bu deneyimi, rövanş maçında belirleyici olabilir.

İki İtalyan devi arasındaki bu heyecan verici yarı final rövanş maçı, Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul'daki büyük finaline giden yolu belirleyecek.

Editör: Ulaş Odabaş