Özgün Center Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen düğünde İrem ve Taşkın çifti görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Tokat Haber Gazetesi  Spor Müdürü Arif Sağdıç ve ilkokul arkadaşları da arkadaşlarının oğlunun düğününde genç çifti yalnız bırakmadı. 

Oğlunun düğününde ilkokul arkadaşlarını görmenin mutluluğunu yaşayan Nurten Eker Taşkın, “Yıl 1971 ilkokula Namık Kemal İlkokulunda başladım. Tarih 1976 ilkokuldan mezun oldum. Ben Nurten Eker Taşkın olarak evladımın mutlu gününde yanımda olan tüm ilkokul arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Artık son evladımı oğlumu evlendirirken, son göz ağrımın mutluluğunu bana gösteren rabbime çok şükür. Bu mutlu günümde yanımda olan 47 yıl sonra tüm ilkokul arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnsan böyle mutlu gününde tüm dostlarını yanında görürse tabi mutlu oluyor. Tokat’ta zamanı olan arkadaşlarım düğünümüzde yanımızda Özgün Center Kır Düğün Salonu’nda yanımızda oldular. Bizleri mutlu ettiler” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milli sporcu ile güldüren diyalogu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milli sporcu ile güldüren diyalogu

Öğrenci gurubu adına konuşan Tülay Bilgin ise, “Tabii bu mutlu gününde arkadaşımızı yalnız bırakamayız. Onun oğlu bizim oğlumuz. gençlerin mutlu günlerinde yanlarında olmamız harika bir duyguydu. İlkokul arkadaşımız Nurten Eker Taşkın’a gözün aydın diyoruz. Genç damat ve gelinimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi