Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı’nın haziran ayında yapılan toplantısında, denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan maddi durumu zayıf yükümlülerin öğrenimine devam eden çocuklarına kırtasiye yardımı yapılması kararı alınmıştı.

Koruma kurulu üye kurum ve kuruluşlarının katkılarıyla alınan kırtasiye malzemeleri, Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 23 yükümlü çocuğuna, Sungurlu Cumhuriyet Başsavcısı ve Koruma Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Çepni, Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Sayın Hacı Bayram Kızılova, denetimli serbestlik personelleri, yükümlü ve çocuklarının katılımıyla Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde dağıtıldı.

Sungurlu'da Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı Sungurlu'da Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı

Sungurlu Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Çepni bu özel günde öğrencilerin heyecanını paylaştı. Çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla tek tek sohbet eden Sungurlu Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Çepni “ Sungurlu Koruma Kurulu Başkanlığı olarak 23 adet öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemeleri hediye ettik. Çocukların eğitim ve öğretim hayatında yanında olmak bizim için büyük bir mutluluk.  Kırtasiye yardımlarını geleneksel bir hale getirdik inşallah her sene üzerine katarak devam edeceğiz. Bu yardımların yapılmasına destek veren Sungurlu Belediye Başkanlığı’na, Boğazkale Belediye Başkanlığı’na, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanlığı’na, Sungurlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na ve organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür ederim.”  ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi