Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Çorum’u da yakından ilgilendiren Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren Projesi’nin 2053 Ulusal Ulaştırma Ana Plan hedefleri kapsamında olduğunu açıkladı.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, demiryolu ağının geliştirilmesi için tamamlanan ve yapımı süren projeler hakkında bilgiler vererek, Türkiye’nin dört bir yanını demiryolu ağı ile buluşturma çalışmalarını sürdüklerini kaydetti.

Tuncay Yılmaz, isyan etti!

CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz da, bu duruma sosyal medya hesabından isyan etti. Yılmaz, her seçim döneminde Çorum halkına boş vaat verenlerin, hızlı tren ve havaalanı getirenlerin bir kez daha bu açıklama ile açığa düştüklerini söyledi.

Tuncay Yılmaz, “Ne diyor o açıklamada Samsun-Kırıkkale hızlı tren projesi 2053'te! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren Projesi’nin 2053 Ulusal Ulaştırma Ana Plan hedefleri kapsamında olduğunu açıkladı.

İYİ Parti’den hükümete sert tepki: "Esnaf kredilerine ek faiz skandaldır" İYİ Parti’den hükümete sert tepki: "Esnaf kredilerine ek faiz skandaldır"

Çorum halkına boş vaat verenlerin acaba yüzü kızarır mı takdir siz değerli Çorumlu hemşehrilerimizin” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi