Evde kolayca yapabileceğiniz, yağ çekmeyen pişi tarifi ile kahvaltılarınız artık daha keyifli! Bu özel tarif ile pişilerinizi daha hafif ve çıtır çıtır yapabilirsiniz.

Çıtır çıtır bir kahvaltılık arıyorsanız, yağ çekmeyen pişi tarifimiz tam size göre. Hem pratik hem de lezzetli bu tarifle, kahvaltılarınıza yeni bir tat katın.

Yağ çekmeyen pişi, kahvaltı sofralarınızın yıldızı olmaya aday! Bu basit ve etkili tarif ile pişilerinizi nasıl mükemmel yapacağınızı öğrenin.

Herkes bu Enginar Dolmasını konuşacak: İşte mükemmel tarif Herkes bu Enginar Dolmasını konuşacak: İşte mükemmel tarif

MALZEMELER

Hamuru için;

Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

Kızartmak için;

Sıvı yağ

TARİF

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.
Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.
Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.

Yağ çekmeyen pişi tarifi ile kahvaltılarınızı sağlıklı ve lezzetli bir şekilde zenginleştirebilirsiniz. Bu tarif, hem çıtır çıtır lezzetiyle hem de yağ çekmeme özelliğiyle dikkat çekiyor. Deneyin ve farkı hissedin!

Editör: Haber Merkezi