Pişi, Türk kahvaltılarının vazgeçilmezlerinden biridir. Bu tarif, puf puf kabaran ve yağ çekmeyen pişiler yapmanız için gereken tüm püf noktalarını sunuyor. Hem lezzetli hem de pratik olan bu tarifle, pişi yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Evde pişi yapmanın sırlarını öğrenmek ister misiniz? Bu rehber, adım adım yumuşacık ve puf puf pişi yapmanız için ihtiyacınız olan her bilgiyi sağlar. Hem kahvaltılarda hem de beş çayı menülerinizde yer alacak bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Pişi tarifi, kahvaltı ve çay saatlerinin yıldızı olmaya aday. Bu kolay ve pratik tarif ile evde mükemmel pişiler yapabilir, sevdiklerinizi bu lezzetle tanıştırabilirsiniz. Yapımı hızlı, tadı muhteşem olan pişiler için işte ihtiyacınız olan her şey.

MALZEMELER

Hamuru için;

Bu tarifi deneyenler bir daha dışarıdan almıyor! Pastane usulü Ekler tarifi Bu tarifi deneyenler bir daha dışarıdan almıyor! Pastane usulü Ekler tarifi

Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

Kızartmak için;

Sıvı yağ

TARİF

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.
Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.
Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.

Kahvaltılarınızı ve çay saatlerinizi zenginleştirecek bu pişi tarifi ile mutfakta yeni lezzetler yaratın. Hem pratik hem de lezzetli olan bu pişiler, tüm aile bireyleri ve misafirleriniz tarafından çok beğenilecek. Yumuşacık dokusu ve lezzetiyle unutulmaz bir tat deneyimi yaşatacak olan bu tarifi mutlaka deneyin. Şimdi mutfakta harikalar yaratma zamanı!