Bayat ekmeklerinizi değerlendirmek ve kahvaltılarınızı zenginleştirmek için mükemmel bir tarif arıyorsanız, işte size börek tadında kızarmış ekmek! Pratik ve lezzetli bu tarif herkesin beğenisini toplayacak.

Evinizdeki basit malzemelerle kahvaltılarınız için lezzetli ve doyurucu bir alternatif yaratın. Börek gibi kızarmış ekmek, herkesin bayılacağı bir tarif. İşte adım adım kolay tarifimiz.

Ağızda dağılan ve sadece birkaç malzeme ile hazırlanan bu kızarmış ekmek böreği, çay saatlerinizin ve hafta sonu kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak.

Kahvaltılık Kızarmış Ekmek Tarifi

Malzemeler

6 dilim tost ekmeği
1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı maydanoz
1 adet kapya biber
Yarım çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Kahvaltılık Kızarmış Ekmek Nasıl Yapılır?

Uygun bir kapta peynir,yumurta,maydanoz,kapya biber, baharatları ve zeytinyağını karıştırın. (sucuk veya salam da ekleyebilirsiniz )
Tost ekmeklerini pişirme kağıdı serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
Ekmeklerin üzerine hazırladığınız karışımdan eşit olarak yayın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dk pişirin.

Bir meze nasıl bu kadar lezzetli olabilir? Bir kez tadınca vazgeçemeyeceğiniz Nuraniye Mezesi tarifi Bir meze nasıl bu kadar lezzetli olabilir? Bir kez tadınca vazgeçemeyeceğiniz Nuraniye Mezesi tarifi

Kahvaltı sofralarınızı börek tadında kızarmış ekmek ile zenginleştirin. Bu basit ve lezzetli tarif, bayat ekmeklerinizi değerlendirme fırsatı sunarken, aynı zamanda çocukların beslenme çantası ve hafta sonu kahvaltılarınız için ideal bir seçenek oluşturuyor. Sadece birkaç malzeme ve kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu lezzetli tarifi deneyin, kahvaltılarınıza farklı bir tat katın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi