Başpehlivan Haberleri

Başpehlivan haberleri ve güncel Başpehlivan gelişmeleri, Başpehlivan ile ilgili tüm video, Başpehlivan fotoğrafları ve Başpehlivan haberleri Çorum Son Dakika Haberleri - Çorum Haberler sitemizde


Spor

Çorumlu güreşçilerinde er meydanında ter döktüğü 73. Geleneksel Karakucak Güreşleri'nde 252 lisanslı güreşçi, başpehlivanlık için kıyasıya yarıştı.

Osmancık

Osmancık’ta düzenlenen Pırlanta Pirinç Festivali’nde yağlı pehlivan güreşleri heyecanı yaşandı, Mustafa Doğan Özkaya başpehlivan oldu.

İskilip

Kırkpınar'ın şampiyonu Rıza Yıldırım, İskilip Dolma Festivali’nde düzenlenen karakucak güreşlerinde 410 pehlivan arasından şampiyon oldu.

Spor

Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde büyük bir başarıya imza atan Enes Yasin Kalender, Çorum'da unutulmaz bir ödülle taltif edildi.

Spor

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başaltı kategorisinde Çorum Belediyesi Spor Kulübü pehlivanı Bekir Eryücel, 3. olarak başpehlivanlığa yükseldi.

Spor

65. Orman Gülü Kültür Festivali'nde düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlık unvanını Sungurlulu Ünal Karaman kazandı.