2023-2024 sezonunda Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen Gülabibeyspor yönetimi, dış transferde 12 futbolcuya imza attırdı. Kulüp merkezinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Hasan Belli, başkan yardımcısı Mehmet Mert, Asbaşkan Niyazi Bulut, yönetim kurulu üyeleri Murat Çerkez, Uğur Saylan, Elvan Kabakçı ve Bahattin Uğutan da katıldı.

Törende Mimar Sinan Gençlikspor’dan orta saha oyuncusu Cuma Donar ve Stoper Abdullah Caydı, Mersin İdmanyurdu 1925 takımından sol bek Mustafa Dağlı, Kayseri Develispor’dan orta saha oyuncusu Sadık Yücel, Ordu Kumruspor’dan orta saha oyuncusu Mert Şakir Kütük, Sungurlu Belediyespor’dan sol bek İsmail Gül ve orta saha oyuncusu Furkan Çalışır, Muğla Ortaköyspor’dan sağ kanat oyuncusu Onur Özçiftçi, Osmancık Belediyespor’dan sol kanat Ahmet Onur Yılmaz, Mecitözüspor’dan forvet oyuncusu Serkan Çağırgan, Çorum Belediyespor’un eski kalecilerinden Osman Kaç, Ulukavakspor’dan savunma oyuncusu Furkan Çiftoğlu ile sözleşme imzalandı.

BU SEZON HEDEF ŞAMPİYONLUK

Törende konuşan Kulüp Başkanı Hasan Belli, 3 yıl önce kurulan bir kulüp olmalarına rağmen yaptıkları çalışmalarla iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, yeni sezondaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Gülabibeyspor Kulübünün sadece bir spor kulübü olmadığını, aynı zamanda 40 bin kişinin yaşadığı ve Çorum’un en eski ve büyük mahallelerinden biri olan Gülabibeylileri de temsil eden önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Hasan Belli, “Bizim için başarı kadar, centilmenlik de önemlidir. Bu zamana kadar adımıza yakışır bir şekilde liglerde mücadele ettik. Yeni sezonda da yine aynı şekilde Gülabibeylileri en güzel şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız. Ayrıca mahalle halkının verdiği destek, yönetim kurulu üyelerimizi ve özellikle de maddi anlamda destek veren iş insanlarının katkılarıyla da başarılı bir sezon geçirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Belli, ayrıca yapılan transferlerde her hangi bir sponsor katkısı olmadığını, tüm giderlerin kendi yarattıkları kaynaklarla karşılandığını dile getirirken, ilerleyen zaman içerisinde ise sponsorluklar konusunda girişimlerinin olacağının kaydetti.

TAKIM ARDAHANLI’YA EMANET

Gülabibeyspor’un yeni sezonda antrenörlüğünü Zakir Ardahanlı yapacak. Kulüp Başkanı Hasan Belli, şampiyonluk hedefledikleri sezonda takımı çalıştıracak teknik ekip konusunda da titiz bir çalışma yaptıklarını vurguladı. Çorum’un yetiştirdiği önemli antrenörlerden biri olan üst liglerde tecrübe sahibi, önemli teknik direktörlerle çalışan Zakir Ardahanlı ile anlaştıklarını belirten Hasan Belli, Ardahanlı ile arzu ettikleri başarıya ulaşacaklarına inandığını vurguladı. Belli, Ardahanlı’nın yardımcılıklarını ise Oğuzhan Kaya ve Berkay Tutuş’un yapacağını da sözlerine ekledi.

Belli, kulübün geçtiğimiz sezon takım kaptanlığını yapan Sedat Şahin Yılmaz’ın da yeni sezonda sportif direktör olarak görev yapacağını ifade etti.

8 YIL SONRA BULUŞTULAR

Samsunspor-Alanyaspor maçının ardından Samsunspor-Alanyaspor maçının ardından

Gülabibeyspor’un yeni transferleri Osman Kaç ve Furkan Çalışır, 8 yıl aranın ardından yeniden buluştular.

2014-2015 sezonunda Çorum Belediyespor’un 3. Lig kadrosunda yer alan Furkan Çalışır ve Osman Kaç, yeni sezonda Gülabibeyspor’un başarısı için ter dökecek.

Editör: Haber Merkezi