Ahlatcı Holding Kız Meslek Lisesi açılıyor... Başvurular başladı! Ahlatcı Holding Kız Meslek Lisesi açılıyor... Başvurular başladı!

Mecitözü İlçesi ve Çorum Merkeze bağlı 15 köyün kullandığı Emirbağ grup yolunda çökme yaşanması, aşırı yağışlarla yolun bozulması ve çok sayıda viraj olması sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Cemilbey Köprüsünden ayrılan ve eski Amasya yolu olarak bilinen Emirbağ grup yolu, uzun süredir oldukça bozuk durumda.

1 AYDIR TEK ŞERİT YOL OLARAK KULLANILIYOR

Aşırı yağışlar ve sel ise yolu kullanılmaz hale getirdi.
Vatandaşlar, yolun 1 aydır tek şerit olarak kullanıldığını, 15 köyü birbirine bağlayan yolda çok sayıda viraj bulunduğunu, yolda hem trafik kazaları yaşandığını, hem de araçların sık sık bozulduğunu hatırlatarak, yolun bir an önce yapılmasını, standarda uygun hale getirilmesini, virajların alınmasını ve asfaltlanmasını talep etti.

15 KÖY BU YOLU KULLANIYOR

Karagöz, Üçköy, Çıkrık, Örencik, İbek, Kışlacık, Emirbağ, Doğla, Koyunağılı, Kargı, Söğütönü, Çayköy, Karacuma, Yeşilova ve Totali köylerine ulaşımı sağlayan yolu çok önemli bir grup yolu olmasına rağmen İl Özel İderesi’nin gerekli hassasiyeti göstermediğinin altını çizen vatandaşlar, “bu yol, günümüz şartlarına hiç de uygun değil. Çok büyük bir nüfus kitlesine hitap eden yolun bir an önce düzenlenmesini istiyoruz” dediler.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş