Meteoroloji'nin verilerine göre, Çorum ve çevresinde beklenen yağışların aralıklarla pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, gök gürültülü sağanak yağışların zaman zaman etkisini artırabileceğini ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini belirtti.

Meteoroloji'nin Çorum için yaptığı uyarılar doğrultusunda, vatandaşlar ve yetkililer, olası su baskınlarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirildi. Yağışların özellikle tarım ve hayvancılık faaliyetlerini olumsiz etkilememesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı.

Bunun yanı sıra, yağışların sebep olabileceği olumsuz durumlar karşısında vatandaşların bilinçli ve hazırlıklı olmaları konusunda yetkililer uyarılarda bulundu. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini ifade eden yetkililer, vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli önlemleri almaları konusunda çağrıda bulundu.

Ahlatcı Holding Kız Meslek Lisesi açılıyor... Başvurular başladı! Ahlatcı Holding Kız Meslek Lisesi açılıyor... Başvurular başladı!

Naci Aygün

Editör: Ulaş Odabaş