29 Aralık Cuma günü gelecek olan kritik maç öncesinde, Erol Mütercimler'in iddiası büyük bir dikkat çekti. Mütercimler'e göre, Suudi Arabistan'da oynanmasının nedeni, büyük bir para anlaşmasıydı.

Gazeteci Şafak Malatya, Erol Mütercimler'in bu açıklamasını sosyal medya hesabında paylaşarak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama talep etti. Malatya'nın paylaşımında Mütercimler'in şu ifadelere yer aldığı belirtiliyor: "Suudi Arabistan'a 100 milyon euro gidiyorlar. 50 milyon euro Futbol Federasyonu'nun kasasına girecek. 25 milyon euro Fenerbahçe'ye, 25 milyon euro da Galatasaray'a gidecek. "

Çorum'da Masa Tenisi fırtınası: Uçan Raketler final maçları nefes kesti Çorum'da Masa Tenisi fırtınası: Uçan Raketler final maçları nefes kesti

Erol Mütercimler'in bu açıklaması, sosyal medyada büyük bir iletişim rekoru kırdı ve futbol camiasında büyük bir tartışma başladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu iddiayla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Süper Kupa maçı öncesi bu skandal iddia, takipçiler tarafından yakından takip ediliyor.