Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki seçim süreci kaosu sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün yaptığı resmi açıklama ile seçim tarihinin 18 Temmuz'da yapılacağını yinelerken, TFF'yi erken seçime götürmek için kulüplerin topladığı imza sayısında sona gelindi. İstanbulspor Başkanı Yardımcısı Bayram Saral, "Noter huzurunda 136 imzayı bulduk, olağanüstü genel kurul için yeterli sayıyı aştık" dedi. Bayram Saral'ın açıklamalarının ardından TFF resmi sitesinden bir yazı paylaştı ve olağanüstü genel kurul yapılması talebiyle TFF'de imzası bulunan delege sayısının 94 olduğunu açıkladı

İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin seçime gitmesi için yeterli sayıda imzanın toplandığını duyurdu. Erken seçim için imza veren takımlar arasında Trendyol 1. Lig'de mücadele eden ve 2 delegesi bulunan Ahlatcı Çorum FK'da Çorum 4. Noterliği üzerinden imza verdi.

Saral, yaptığı açıklamada, "TFF'nin 18 Temmuz'dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Mehmet Büyükekşi'nin kamuoyunu yanıltma çabaları mesnetsizdir." dedi.

TFF'NİN AÇIKLAMASINA FLAŞ YANIT!

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, TFF’nin açıklamasına yanıt verdi.

Sarıalioğlu, "Eğer imzalar sahteyse, Noterler de sahtekar demek ki. Bu kadar basit. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir kıymeti yok. Böyle bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Kocasinan’ın yıldızları Türkiye Şampiyonu oldu Kocasinan’ın yıldızları Türkiye Şampiyonu oldu

Editör: Kubilay Olcan