Bu sene katıldığı 4 Türkiye Şampiyonasında 4 Türkiye Kupası kazanan MKE Ankaragücü Güreş Takımı, Türkiye’de 4 kupa kazanan tek kulüp olma başarısını göstererek, güreş ve spor camiasında büyük takdir ve beğeni topladı.

U15 MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ OLDU
Genç Erkekler Serbest Güreş Mili Takım Antrenörlüğü yapan hemşerimiz Fevzi Çakmak, Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından, Serbest Güreş U15 Milli Takım Antrenörlüğüne getirildi.

Güreş Federasyonu tarafından kritik göreve getirilen Çakmak, “Türk Güreşinin geleceği olan 15 yaş grubu, Türk Güreşinin geleceğidir. Burada yetiştireceğimiz güreşçilerimiz ilerleyen yıllarda Ülkemize Şampiyonluklar, madalyalar kazanacak olan yaş grubunu oluşturuyor” dedi.

U15 MİLLİ TAKIMIMIZLA DA TARİH YAZACAĞIZ
Daha önce Milli Takımda Antrenörlük yapan Çakmak, “Gençler Serbest Güreş Milli Takımız Avrupa 2.cisi olmuştur. O zaman tarih yazacağız demiştik. Şükürler olsun ki o zamanki milli takım sporcularımız A milli takıma yükseldiler. Şimdi ise Türk Güreşinin geleceği U15 milli takımı en kritik bölge. Ülkemiz adına Şampiyonların ve Türk Güreşinin geleceği” diye konuştu.

Gölcük Belediyespor sporcuları kuşak atlama sevincini paylaştı Gölcük Belediyespor sporcuları kuşak atlama sevincini paylaştı

Ben görev adamıyım diyen Çakmak, “MKE Ankaragücü Güreş Takımım ve Gençler Serbest Güreş Milli Takımı nasıl tarih yazdıysa, Macaristan’da yapılacak olan 1-6 Temmuz U15 Avrupa Şampiyonasında U 15 Milli Takımımızla da tarih yazacağız” dedi.

Çakmak, “Bu göreve beni layık gören Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu’na, Yönetim ve İstişare Kurula teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi