Havuz ve akşam yemeği katkısıyla, geçen sene olduğu gibi, bu yılda engelli çocuk üyelerine ve velilerine 18 Ağustos 2023 tarihinde günübirlik yapılan tatilde üyeler gönüllerince eğlendi.

Çorum'un yeşil misafirperverliği: Oteller Sürdürülebilirlik Sertifikası peşinde! Çorum'un yeşil misafirperverliği: Oteller Sürdürülebilirlik Sertifikası peşinde!

Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak, “Samsun Büyükşehir Belediyesine ait Mavi Işıklar Engelli Eğitim Kampında günü birlik tatil yaptık. Katılımcıların memnun kaldıkları, tekrarını istedikleri günübirlik tatil hoş vakitlerin geçirilmesine vesile oldu. Büyük ve geniş havuzu engellilere göre yapılmıştı. Havuza girme imkânı olmayan çocuklarımızın sevinç yaşamasına sebep oldu. Yemekler doyurucu ve nefisti, Bandırma Vapuru Gezisini ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Üstüne Havza İlçesinde yediğimiz dondurmada çok iyi geldi. Şoför ve yardımcısı çok iyi ve fedakâr insanlardı. Onlarda memnun kaldı, bizde mutlu olduk. Katılımcılar birbirlerini yakından tanıma ve kaynaşma imkânı buldular. Herkes çok mutlu oldu.

Bize bu imkanı sağlayan Çorum Belediye Başkanı Sayın Dr.Halil İbrahim Aşgın başta olmak üzere tüm görevlilere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi