Öğretmenevinde yapılan programda misafirlere önce yemek ikramında bulunuldu. Programa Kaymakam Ayhan Akpay, Belediye Başkan Vekili Seher Kökez, İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz, Tapu Müdürü İsa Yanık, Mal Müdürü Zeki Kapdan, Tarım Müdürü Sait Ekici, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Gürer, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Harun Gökcük, İlçe Müftülük Şefi Hakkı İçyüz, diğer kurum amirleri ve emekli din görevlilerimiz Ayhan Yılmaz Eravcı, İsmail Hakkı Şaka, Bünyamin Ocaklı, Mustafa Karakoç, Ahmet Yaman, Vahit Yaman, Ahmet Uluçay katıldı. 

Osmancık’ta SMA savaşçısı Ege için büyük destek! Osmancık’ta SMA savaşçısı Ege için büyük destek!

Yemek duası, 43 sene din hizmeti yapmış olan Mustafa Karakoç tarafından okundu. Program İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın'ın açılış konuşması ile başladı.
Sırası ile Osmancık Belediye Başkanı Vekili Seher Kökez ve Osmancık İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay’ın günün önem ve anlamına binaen yapmış oldukları konuşmanın ardından emekli din görevlilerine yaptıkları hizmetten dolayı kendileri için hazırlanmış olan teşekkür plaketleri Kaymakam Akpay, Belediye Başkanı Vekili Kökez, Müftü Aydın ve kurum amirlerince takdim edildi. Çay ve sohbet sonrası toplu bir hatıra fotoğrafı çekilerek program tamamlandı.