Son zamanlarda tatil paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen güzel oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Yeni sezonda 'Adım Farah' dizisinde izleyicilerle buluşacak olan Özdemir, bu defa da derin dekolteli beyaz elbisesiyle tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Yurt içi ve yurt dışı tatillerinden peş peşe paylaşımlar yaparak hayranlarının beğenisini kazanan Demet Özdemir, bu kez de beyaz, derin dekolteli elbisesiyle yaptığı paylaşımla sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. Paylaşımlarına gelen yorumlarda; "Çok güzelsin", "Dünyanın en güzel kadını", "Harika görünüyorsun", "Sana bayılıyorum" gibi ifadeler yer aldı.

Gebze’de engelleri ortadan kaldıracak merkez Gebze’de engelleri ortadan kaldıracak merkez

26 Şubat 1992'de doğan Demet Özdemir, kariyerine ilk olarak dansçı olarak başladı ve Bengü'nün dans ekibinde yer aldıktan sonra Efes Kızları kadrosuna dahil oldu. 2011-2013 yılları arasında iki yıl boyunca Studio Oyuncuları'nda eğitim alarak oyunculuk kariyerine başladı. İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisiyle kazanan Özdemir, daha sonra 'Kurt Seyit ve Şura' ve 'Çilek Kokusu' gibi dizilerde önemli roller aldı.

Özdemir, daha önce evli olduğu Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından, sezon finali yapan dizisinin setinden ayrılıp tatil sezonunu açtı. Güzel oyuncu, tatil paylaşımlarıyla hayranlarına neşeli ve eğlenceli anlar yaşatmayı sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi