Yemek

Daha önce böylesini yemediniz! Çıtır çıtır Kaymaklı Künefe nasıl yapılır?

Künefe, Türk mutfağının en sevilen tatlılarından biridir ve kaymaklı, çıtır hasır bir versiyonu ile ağızları tatlandırmaya devam ediyor. Evde bu tarihi lezzeti yapmak isteyenler için adım adım bir rehber hazırladık. Hazırlanışı kolay bu tarifle, Osmanlı ve Selçuklu mutfağının izlerini sofranıza taşıyın.

Abone Ol

Çıtır hasır ve kaymaklı künefe, tarih boyunca Osmanlı imaretlerinde sıklıkla servis edilen bir tatlıydı. Şimdi bu lezzeti evinizde deneyimlemeye ne dersiniz? Uzun tel kadayıf, kaymak ve Antep fıstığı ile hazırlayabileceğiniz...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }