Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Asgari ücret görüşmelerine değinen Cumhurbaşkanı, "Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor." şeklinde konuştu. 

Ayrıca, Erdoğan emeklilerin enflasyonla mücadelesine de değindi: "Ülkemize on yıllarca hizmet etmiş emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz." dedi. Emeklilerin Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemelerinin erkene alındığını da bildirdi.

"ASGARİ ÜCRET GÖRÜŞMELERİ YAPICI"

Kan donduran manzara: Kayıp adam dere yatağında ölü bulundu! Kan donduran manzara: Kayıp adam dere yatağında ölü bulundu!

Bir önceki kabinemizin ülkemize kazandırdığı eser ve hizmetlere yenilerini eklemek üzere hemen işe koyulduk. Arpa ve buğday fiyatlarının memnuniyetle karşılandığı görüyoruz. Bundan sonra da çiftçimize destek olmaya devam edeceğiz. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Ülkemize on yıllarca hizmet etmiş emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz. Tüm projelerimizi belli bir takvim çerçevesinde tek tek hayata geçireceğiz. İlgili kurumlara alanında temayyuz etmiş isimleri atadık. Kadınlar yeni dönemimizde de her alanda öncü rol oynamaya devam edecektir. Güçlü kabinemizle, yenilen meclisimizle milletimizin refahını artıracağız. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Bey'i hükümet programını hazırlamak üzere görevlendirdik. Yol haritamızı milletle paylaşacağız.

Editör: İhlas Haber Ajansı