Çorum'un en yüksek dağı olan Köse Dağı üzerinde yer alan Abdullah Yaylası, kolay ulaşımı ve güzellikleriyle doğa severlerin yeni favorisi haline geliyor. Yayla, 22 yataklı konaklama ünitesi, 120 kişilik restoran ve 1000 kişilik piknik alanı ile misafirlere doğanın kucağında huzurlu bir konaklama deneyimi sunuyor. 12 kilometre uzunluğundaki trekking parkuru ve atlı doğa turizmi olanakları ile de doğa sporlarına meraklı olanları cezbediyor.

Abdullah Yaylası'nın güzergahında bulunan Otuz İki Çatal Çam, bölgenin doğal simgelerinden biri. Aynı rota üzerinde bulunan Oynar Yaylası'ndaki yangın gözetleme kulesi, manzara severler için kaçırılmayacak bir nokta.

Doğa yürüyüşleri ve kamp yapmak için ideal olan Abdullah Yaylası, ana kamp alanında su olanakları ile donatılmış durumda. Buradan yayla çevresindeki çeşitli yerlere günübirlik yürüyüşler düzenlenebiliyor.

Kaymakam Furkan Aksoy’a hayırlı olsun ziyareti Kaymakam Furkan Aksoy’a hayırlı olsun ziyareti

Fotoğrafçıların, doğa severlerin ve tatilcilerin yeni uğrak noktası olmaya aday olan Abdullah Yaylası, kendine özgü bitki örtüsü, temiz ve bol suyu, konaklama olanakları ve trekking parkuruyla doğa turizmine yeni bir soluk getiriyor. Bu doğal cenneti keşfetmek ve eşsiz manzaralarında unutulmaz anılar biriktirmek isteyenler, Abdullah Yaylası'na gitmek için sabırsızlanıyor.

Çorum'un doğal güzelliklerinden biri olan Abdullah Yaylası'nı ziyaret etmek, doğanın eşsiz güzelliklerini yaşamak ve huzurlu bir kaçamak yapmak için ideal bir fırsat. Bu eşsiz cennet, doğa tutkunları için yeni bir keşif noktası olacak gibi görünüyor.

Editör: Kubilay Olcan