Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Çorum Şubesi bünyesinde inşası devam eden Hıdırlık Kur’an Kursunun inşaatı hayırseverlerin desteği ile yükseliyor.

Çorum’un en eski Kur’an Kursunun yeni ve modern bir bina inşası için Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer yardım çağrısında bulunmuştu.

Bu çağrıya kayıtsız kalmayan Çorum’da Hacı Çevşenli olarak bilinen hayırsever vatandaş Ali Turhan Güleç, Hıdırlık Kur’an Kursu inşaatı için geçtiğimiz günlerde 3.500.000 TL bağışta bulunmuştu.

Kayseri Üniversitesi'nden “Gençlik Yürüyüşü” Kayseri Üniversitesi'nden “Gençlik Yürüyüşü”

Hayırsever Hacı Çevşenli’ye yaptığı bu anlamlı bağış dolayısıyla TDV Genel Müdürü İzani Turan tarafından “Teşekkür Belgesi” gönderildi.

TDV Çorum şubesine davet edilerek “Teşekkür Belgesi” ve “Kur’an-ı Kerim” hediyesini hayırsever vatandaşa takdim eden İl Müftüsü Biçer, "Kur’an kursumuz için vakfımıza yapmış olduğu maddi katkılar ve gösterdiği teveccüh dolayısıyla hayırsever Hacı Çevşenli amcamıza teşekkür eder, yardımlarının Cenab-ı Hak katında makbul olmasını niyaz ederim.” dedi.

Müftü Biçer, ayrıca “60 milyona malolacak Kur’an kursumuza şu ana kadar nakdi ve ayni olmak üzere 35 milyonluk bağış yapılmış olup inşaatımızın tamamlanabilmesi için 25 milyon liraya daha ihtiyaç duyulmaktadır.” diyerek hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Takdimde, İl Müftü Yardımcısı Fazıl Saraç ve TDV Çorum Şube sorumlusu Ramazan Tarık Gökçe de hazır bulundu.
 

Editör: Haber Merkezi