Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’nin parlayan yıldızı SUN-KA, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilen değerlendirmeyle Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri listesinde yerini aldı.

Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sungurlu Kağıt San. ve Tic. A.Ş. (SUN-KA) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri değerlendirmesinde, Türkiye’nin ilk 100’ünde yer aldı.

SUN-KA Genel Müdürü Levent Öztekin, ödülünü,  bugün TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda yapılan törende, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Törende Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat da bulundu.

Çorum'un bu köyünde uçurtma şenliği: Çocuklar gökyüzüyle buluştu Çorum'un bu köyünde uçurtma şenliği: Çocuklar gökyüzüyle buluştu

SUN-KA’nın Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri listesindeki yer alması, sadece Sungurlu ve Çorum için değil, tüm Türkiye için bir gurur kaynağı. Bu başarı, şirketin sürdürülebilir büyüme stratejileri, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle sektöründe öncü bir rol üstlendiğini gösteriyor. SUN-KA’nın gelecekte de Türkiye ekonomisine olan katkılarının artarak devam edeceğine şüphe yok. Bu tür başarılar, ülke ekonomisinin güçlenmesinde önemli bir role sahip olan yerel şirketlerin potansiyelini ortaya koyuyor.

Editör: Haber Merkezi