Çorum'da elektrik kesintisi: İşte kesinti yapılacak ilçe ve mahalleler Çorum'da elektrik kesintisi: İşte kesinti yapılacak ilçe ve mahalleler

Çorum Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliği için düzenlediği operasyonlarda yakalama kararı olan 24 şahsı yakaladı ve 2 kayıp kişiyi buldu.

Çorum Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde asayiş ve güvenliği sağlamaya yönelik operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda,haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı çıkarılan şahıslar ve kayıpların bulunması için düzenlenen çalışmalarda önemli sonuçlar elde edildi.

17 - 24 Temmuz 2023 tarihleri arasında Çorum'da düzenlenen operasyonlarda, haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı olan 24 şahıs başarılı bir şekilde yakalandı. 

Ayrıca, aynı süre zarfında, ilimizde kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan 1 kadın ve 2 erkekten, 2 kişi başarılı bir şekilde yetkililer tarafından bulundu. Kayıp olduğuna dair başvuru yapılan kişilerin bulunması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çorum Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir" ifadesi kullanıldı.

Editör: Kubilay Olcan