Çorum Belediyesi’nin bitkisel atık yağ toplama yarışması için başvurular 20 Mayıs’ta sona erecek. Kadınlara yönelik düzenlenen yarışmada dereceye giren katılımcılar çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

“Kadınlar Geleceği Düşünüyor, Bitkisel Atık Yağlar Dönüşüyor sloganıyla” kadınlara yönelik düzenlenen bitkisel atık yağ toplama yarışmasında son başvuru tarihinin 20 Mayıs 2024 olduğu hatırlatıldı.  

Bitkisel atık yağların çevreye zararını azaltmak ve çevre bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya Çorum merkezde ikamet eden ve 18 yaş üstü kadınlar katılabiliyor. Katılımcılar 01 Ocak 2024 ile 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında biriktirdikleri bitkisel atık yağları plastik kap içerisinde adresine en yakın kadın kültür ve sanat merkezlerine getirmeleri gerekiyor.

Çorum ormanlarında Vaşak kendini böyle kamufle etti... ‘Hayalet geziyor, görebiliyor musunuz?’ Çorum ormanlarında Vaşak kendini böyle kamufle etti... ‘Hayalet geziyor, görebiliyor musunuz?’

Yarışmanın sonuçları 30 Mayıs 2024’te ilan edilecek. En fazla bitkisel atık yağı toplayıp teslim edenlerden birinciye airfryer, ikinciye organik kompost yapım seti, üçüncüye ise güneş enerjili powerbank hediye edilecek. Yarışma sonuçları www.corum.bel.tr adresinden, Çorum Belediyesi kurumsal sosyal medya hesaplarından ve basın yoluyla duyurulacak. Dereceye giren katılımcılara ödülleri 5 Haziran Dünya Çevre Gününde düzenlenecek törende takdim edilecek.

Editör: Haber Merkezi