Arslan Kaynar yaptığı açıklamada 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında Çorum MHP Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adayı başvurusunda bulunduğunu müracaat evraklarını MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’a teslim ettiklerini ifade etti.

Ertuğrul Onan ise uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisinde sürdürdüğü siyasi hayatını şimdi ise MHP İl Genel Meclisi Aday Adayı olarak müracaatta bulunduğunu takdir gösterip kesin aday gösterildiğim takdirde Çorum’u hak ettiği yere eriştirmeyi taahhüt ettiğini söyledi.

Onan gayesinin Çorum’un sürdürülebilir bir hizmet ilkesi ile tarihi ve doğal dokusunu koruyarak, devletin kaynaklarını, halkın yaşam kalitesini arttırmak için eşit ve adaletli olarak, sorumluluk bilinci içinde dağıtarak, yerel hizmetlerimizi adaletli, kaliteli, gelişime açık ve verimli yönetim anlayışı ile sunmak olduğunu, Çorum’un kalkınma merkezi haline gelmesi, göç veren değil, göç alan, gençlerimizin istikbalini Çorum’da gördüğü, İstihdamın arttığı, Çorum’un turizm merkezi haline geldiği, kısacası Çorum’un hak ettiği hizmeti aldığı bir Çorum için inançla ve güvenle yola çıktığını söyledi.

İLK ZİYARET ÜLKÜ OCAKLARINA 

Arslan Kaynar ve Ertuğrul Onan Aday ilk ziyaretlerini Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na yaptı.

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Orhan Tosik ile ülke ve turan coğrafyasının genel durumu, gençliğe yönelik geliştirilen politikalar, milli birlik ve milli değerler üzerine bir süre sohbet edildi. 

CHP'den Mamak Belediye Başkanı hemşehrimiz Veli Gündüz Şahin’e ziyaret CHP'den Mamak Belediye Başkanı hemşehrimiz Veli Gündüz Şahin’e ziyaret

Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Arslan Kaynar ve Ertuğrul Onan’a Aday Adaylığı sürecinin hayırlı olması dileklerini ileterek başarılar diledi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdirildi.

Editör: Haber Merkezi