Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Sakaryaspor'a 3-1 mağlup olan Ahlatcı Çorum FK Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, müsabakaya hafta başından beri iyi çalıştıklarını ancak maçın başında duran toptan gol yediklerini dile getirdi.

Çorum Şehir Stadyumu'nda tarihi maç: Çorum FK - Bodrumspor'u ağırlıyor Çorum Şehir Stadyumu'nda tarihi maç: Çorum FK - Bodrumspor'u ağırlıyor

Seyircisi önünde oyuna iyi başlayan Sakaryaspor gol atınca 20'nci dakikalara kadar toparlanmakta zorlandıklarını aktaran Özbalta, "Bir iki kere kaleye ciddi şekilde gittik, pozisyona girdik ama oradan sonra dengelendi oyun. İlk yarı biterken de yine birkaç gol olabilecek net pozisyon oldu." diye konuştu.

Özbalta, ikinci yarı oyuna bambaşka senaryoyla çıktıklarına, oyunu domine edip rakip takımın yarı sahasında oynadıklarına işaret ederek, şunları söyledi:

"Orada da istediklerimizi uygulayan oyuncu arkadaşlarımız, pozisyonlarımız var. Yani 1-0'ken çevirecektik. 2-0 olunca oyuncular yine çevirme çabası içindelerdi ve bırakmama çabaları ileriye dönük beni son derece umutlandırdı ve mutlu etti. Çünkü hemen hemen 3,5 aydır beraberiz. Onlara hem taktiksel disiplin hem de oyunu bırakmamayla alakalı psikolojik anlamda bayağı dokunuşlar yapmışız ve arkadaşlarımız da buna cevap vermiş. O anlamda çok sevindim. Tabii ki burada kazanan bir takım var. Sakaryaspor'u tebrik etmek lazım."

Editör: Anadolu Ajansı