Ahlatcı Çorum FK, yarın kendi sahasında çok kritik bir maça çıkacak. 

Play-Off'da 3. olup direk final oynamayı hesaplayan Ahlatcı Çorum FK, kendisi gibi 48  puan ve averajla 4. sırada yer alan Kocaelispor'u konuk edecek. 

Karşılaşma Yeni Şehir Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak. 

HAKEM SAMSUN'DAN

Ahlatcı Çorum FK'nın yarın kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçını Samsun Bölgesi'nden Erdem Mertoğlu yönetecek. 

Antalya Bölgesi'nden Serdar Soydan ile Bitlis Bölgesi'nden Barış Çiceksoyu'nun yardımcı hakem olarak görev yapacakları maçta Ankara Bölgesi'nden Murat Olcay da 4. hakem olarak görev yapacak. 

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU? 

Her iki takım arasında Kocaeli'nde oynana maçta ilk gol ev sahibi ekipten geldi. 65.dakikada Tangue'nin penaltıdan  attığı golle ev sahibi 1-0 öne geçti. Ahlatcı Çorum FK, bu gole 70. dakikada Ahmet Sagat'ın attığı golle skorda eşitliği sağlasa da, maçta son  sözü 90+5. dakikada sahneye çıkan ilk golün sahibi Tangue söyledi. 

12 Aralık 2023'te oynanan bu maç da Ahlatcı Çorum FK'nın uzatma dakikalarında puan kaybettiği maçlardan biri oldu.

AHMET İLHAN VE HAKAN CEZALI

Sosyal medya alev alacak! Valilikten Çorum FK için hastag kampanyası Sosyal medya alev alacak! Valilikten Çorum FK için hastag kampanyası

Ahlatcı Çorum FK'da yarın oynanacak olan maç öncesi Ahmet İlhan ile Hakan Barış kart cezalısı olmaları nedeniyle forma giyemeyecekler.

ÇORUM FK - KOCAELİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

7 Nisan Pazar günü Çorum Şehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Çorum FK - Kocaelispor maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

TRENDYOL 1. LİG PUAN DURUMU

Bu sezon ligde çıktığı 28 maçta 14 galibiyet ile 6 beraberlik alarak 48 puan toplayan kırmızı-siyahlılar, puan durumunda 3. sırada bulunuyor. Temsilcimiz Çorum FK evinde alacağı 3 puanla play-off potasında iddiasını sürdürmek istiyor.

Editör: Merve Kayış