Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur maçında Trabzonspor'un konuğu olacak olan Çorum FK'da başkan Oğuzhan Yalçın açıklamalarda bulundu. Yalçın, yeni teknik direktör Serkan Özbalta'ya da ayrı bir parantez açtı. 

''Serkan Özbalta ile anlaştık ve Altay ile Adanaspor'u mağlup ettik''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Oğuzhan Yalçın, "Trabzonspor ile Türkiye Kupası'nda 3. kez karşılaşıyoruz, 2 defa mağlup olduk. Bu maçta kazanmak istiyoruz ancak bizim öncelikli hedefimiz lig. Tahsin Tam ile sezona başladık, kendisinin de iki gün önce annesi vefat etti mekanı cennet olsun, Rabbim sabırlar versin. Tahsin Hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Tahsin  Hoca'dan sonra Serkan Özbalta ile anlaştık ve Altay ile Adanaspor'u mağlup ettik." dedi.  

Bingöl Milletvekili Berdibek'e 'onursal' görev Bingöl Milletvekili Berdibek'e 'onursal' görev

Hedef Play-Off

Çorum FK olarak ligdeki hedeflerinden habseden Başkan Yalçın, " Bu hafta iç sahada Erzurumspor FK ile oynayacağız, Erzurumspor FK bu ligin iyi ekiplerinden birisi. Erzurum maçını kazanmak istiyoruz. Çorum FK olarak hedefimiz ilk yarıyı maksimum puanlarla bitirmek. 1. Lig'de ilk yılımız, bu sene ligi tanımak istiyoruz. Ana hedefimiz sezon sonunda play-off'ta olmak" diye konuştu.

"Futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli"

Beşiktaş'ta başkan seçilen Hasan Arat'ı tebrik eden Yalçın, "Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu, kendisini tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın ekibinde Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar Hocamız görev alacak. Futbolu futbolun içinden gelen insanların yönetmesi çok güzel. Futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli. Çorum FK olarak bu modeli her kademede uyguladık ve başarılı olduk" şeklinde konuştu.

Editör: Kubilay Olcan