Çorum Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla etkili uygulamalarına ve denetimlerine devam ediyor.

Çorum il merkezinde son bir hafta içerisinde kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan 10 kişiden 8’i bulunurken, 2 kişini bulunması için de çalışmalar devam ediyor.

Bu arada il merkezinde haklarında yakalama kararı bulunan 23 kişi yakalandı.

Kan donduran manzara: Kayıp adam dere yatağında ölü bulundu! Kan donduran manzara: Kayıp adam dere yatağında ölü bulundu!

İl merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce yürütülen görevler kapsamında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan ve kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan şahıslara yönelik yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde, 18 - 25 Eylül 2023 tarihleri arasında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 23 şahıs yakalandı.

İlimizde haklarında kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan 6 kadın ve 4 erkek şahıstan, 5 kadın ve 3 erkek şahıs görevliler tarafından bulunurken, aranmasına devam edilen 2 şahsın bulunma çalışmalarına devam ediliyor.

Editör: Haber Merkezi