Bu yeni duraklar, yazın sıcaktan, kışın soğuktan korunmak isteyen vatandaşlara konfor sağlayacak. Oturma alanı, sensorlu kapısı, kliması ve otobüs bilgi ekranlarının yer aldığı duraklar, belediyenin kendi imkanlarıyla üretildi.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediye imkânlarıyla ilk klimalı otobüs durağını tamamladıklarını açıkladı. "Belediye bütçesine de önemli katkı sağlayan bu projemizle vatandaşlarımızın konforunu düşünüyoruz." diyen Aşgın, önümüzdeki süreçte yeni klimalı otobüs duraklarının imal edilerek ihtiyaç duyulan bölgelere konulacağını da sözlerine ekledi.

Vatandaşlara konforlu hizmet

Bu yenilikçi proje, belediyenin hem kendi bütçesine katkı sağlaması hem de vatandaşların yaşam kalitesini artırması açısından önemli. Özellikle yaz aylarında sıcaktan bunalan ve kış aylarında soğuktan korunmak isteyen vatandaşlar için büyük bir rahatlık sağlayacak olan klimalı otobüs durakları, diğer belediyeler için de örnek olacak.

Vatandaş odaklı hizmet

Çorum Belediyesi'nin bu girişimi, belediyenin vatandaş odaklı hizmet anlayışını tekrar gözler önüne serdi. Bu duraklar, herkesin ihtiyaçlarına uygun, konforlu ve modern bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor. Klimalı otobüs duraklarının ilerleyen dönemlerde ihtiyaç duyulan diğer bölgelere de yerleştirilmesi planlanıyor.

Çorumlu Melih Uzun Avrupa Parlamentosu'na seçimlerine aday Çorumlu Melih Uzun Avrupa Parlamentosu'na seçimlerine aday

Kendi imkanlarıyla klimalı otobüs durakları üretmeyi başaran Çorum Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yeni adımlar atmaya devam edecek.

HABER MERKEZİ

Editör: İlhami Türksal