17 Aralık Pazar günü ÇESİAD yönetim kurulu üyeleri ve bursiyer öğrencileri de İsrail’in insanlığa karşı işlediği suçun mağdurları masum Gazzelilere ulaştırılacak yardıma Çorum leblebisi satarak destekte bulundular.

Kermesin başlangıcından henüz saatler önce Çorum’dan yola çıkan taze kavrulmuş Çorum leblebileri, yoğun ilgi odağı oldu. Yoğun talepler sebebiyle çabucak tükenen leblebiler kermes sahiplerini gururlandırdı. 

Elde edilen gelirlerin Filistin’e hayat olarak gideceğini bilen vatandaşlar, Filistin’deki Gazzeli halka bir nebze de olsa yardımcı olma isteği ile kermese katılım sağladı. Vatandaşlar, hem kermeste bulunan standlardan alışveriş yaptılar, hem de insanlık bilinci ile Gazze’de zulüm altındaki insanlar için birlik oldular. 

Eğitim-Sen Çorum: "Kadın cinayetlerini durduracak yasalar gerek!" Eğitim-Sen Çorum: "Kadın cinayetlerini durduracak yasalar gerek!"

ÇESİAD  Başkanı Neslihan Yurtdagül, yönetim kurulu üyeleri ve bursiyer öğrenciler  Çorumluları temsilen kermeste yerini aldı. Gün sonunda en çok bağışı toplayan derneklerden biri olmaktan gurur duyduklarını dile getiren öğrenciler, onlara böyle bir etkinlikte yardımcı olma şansı tanıyan ÇESİAD’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi