Geleneksel hale gelen bu iftar programlarının bir tanesi de Çorum’da gerçekleşti. Çorum-Amasya illerindeki cep telefonu satışı yapan esnaflar Çorum’da iftarda buluştu.

İftar yemeği programı Çorum’da bulunan bir cafede Bekatel Telemarket sahibi Ahmet Beker'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

İftar saatine kadar sohbet eden esnaflar, başlangıç olan bu iftar organizasyonunu her yıl geleneksel hale getirmek istediklerini ifade ettiler.

Yüksek bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Beker, bu buluşmanın tüm cep telefonu satışı yapan esnafların birlik beraberliğini artıran, güçlendiren bir toplantı olduğunu söyledi.

Amaçlarının esnaflar arasında birlik beraberliği sağlamak olduğunu dile getiren Beker, “Çorum ve Amasya illerimizde cep telefonu satışı yapan esnafları olarak bu güzel ramazan ayında düzenlediğimiz iftar programında esnaf arkadaşlarımızla bir araya geldik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içesinde iftarımızı yaptık. Çok güzel bir atmosfer oluştu. Bunu her yıl düzenli olarak yapmayı planlıyoruz. Bu tür etkinliklerle soframız daha da bereketleniyor. İftarımıza katılan ve destek veren bütün esnafımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eğitim-Sen Çorum: "Kadın cinayetlerini durduracak yasalar gerek!" Eğitim-Sen Çorum: "Kadın cinayetlerini durduracak yasalar gerek!"

İftar yapıldıktan sonra sohbet eden esnaflar dilek ve temennilerin yanında sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mesleki problemlerin nasıl aşılacağının konuşulduğu programda, mesleklerini daha iyi nasıl yapacakları konusunda görüşlerin bildirilmesi ile program sona erdi.

Editör: İlhami Türksal