Çilek ve kremanın muhteşem uyumuyla hazırlanan magnolia tatlısı, evde kolayca yapabileceğiniz ve misafirlerinizi etkileyecek bir tatlı. Bu tarif, tatlıya yeni bir soluk getiriyor!

Kremalı ve çilekli lezzetlerin eşsiz buluşması magnolia tatlısı, her yudumda sizi baharın en güzel günlerine götürecek. Bu tatlı, evde tatlı yapmanın ne kadar keyifli ve kolay olduğunu gösteriyor.

Magnolia tatlısı yapımı hiç bu kadar eğlenceli ve lezzetli olmamıştı! Çilekli ve bisküvili bu tarif, tatlı severlerin yeni favorisi olmaya aday. Adım adım bu muhteşem lezzeti keşfedin.

MAGNOLİA TATLISI TARİFİ

MALZEMELER

Muhallebisi için;

1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket sıvı krema
1 paket vanilya

Arası için;

Pastanelere taş çıkartın! Herkesin aradığı yoğun Çikolatalı Supangle tarifi Pastanelere taş çıkartın! Herkesin aradığı yoğun Çikolatalı Supangle tarifi

1,5 paket burçak bisküvi
Çilek

TARİF

Tencereye süt, şeker, nişasta, un ve yumurtayı alalım. Çırpma teli ile çırpalım. Ocağa alıp karıştırmaya başlayalım.
Kıvamı koyulaşıp, göz göz oluncaya kadar pişirelim.
Ocaktan alalım, vanilya ekleyelim ve karıştıralım. Soğumaya bırakalım. Muhallebimiz soğurken, ara ara karıştıralım ki üzeri kabuk tutmasın.
Muhallebi soğurken, bisküvileri rondodan geçirelim. Muhallebimiz soğuduktan sonra, içine bir paket krema ilave edip mikser ile çırpalım.
Çilekleri ince dilimler halinde keselim. Kupların en dibine 1 yemek kaşığı bisküvi ekleyelim. Çilekleri dizelim ve üzerine muhallebi ilave edelim.
Daha sonra bir kat daha bisküvi ve yine muhallebi, en son bisküvi olacak şekilde pay edelim.

Magnolia tatlısı, görsel şöleni ve enfes lezzetiyle tatlı severlerin kalbini fethediyor. Ev yapımı bu özel tarifle, çilek ve kremanın mükemmel uyumunu kendi mutfağınızda yaratabilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Her yudumunda farklı bir lezzet katmanını keşfedeceğiniz bu tatlı, özel günlerinizin ve sıradan anlarınızın vazgeçilmezi olacak. Şimdi mutfağa girme ve bu muhteşem tatlıyı yapma zamanı!

Editör: Haber Merkezi