Bir tatlı düşünün ki, yapımı kolay, lezzeti muhteşem olsun. İşte size fındık ve bol çikolata ile zenginleştirilmiş gerçek browni tarifi! Bu rehber, adım adım evde nasıl mükemmel browni yapılacağını gösteriyor.

Ev yapımı browni tarifleri arasında bir yıldız gibi parlayan bu reçete, tatlı severlerin yeni favorisi olmaya aday. Gerçek bir çikolata deneyimi yaşamak isteyen herkes için ideal bir seçenek sunuyor.

Çikolatalı tatlılar denildiğinde akla ilk gelenlerden biri olan browni, bu tarifle evlerinize konuk oluyor. Fındıklı ve çikolatalı bu eşsiz lezzet, tatlı krizlerinizin kurtarıcısı olacak.

Bu tarif ile pastanecilere taş çıkarın: Mükemmel Un Kurabiyesi nasıl yapılır? Bu tarif ile pastanecilere taş çıkarın: Mükemmel Un Kurabiyesi nasıl yapılır?

Gerçek Browni Tarifi

Malzemeler

3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
200 gr bitter çikolata
150 gr tereyağı
1 paket vanilya
1 su bardağı un

Üzeri için;

Fındık

Gerçek Browni Tarifi

Brownie tarifi için öncelikle 150g tereyağını uygun bir tavaya alalım. Orta ateşte eritelim.
Yağ eridikten sonra bitter çikolatayı ekleyelim. Ocağı kapatarak bir spatula yardımı ile karıştırarak çikolatayı eritelim.
Güzelce eriyen çikolatamızı bir kenara alalım ve ılımaya bırakalım.
Uygun bir karıştırma kabına yumurtaları ve toz şekeri alarak mikserle beyazlaşıp köpük köpük olana kadar çırpalım.
Ilıyan tereyağlı çikolatayı kek harcımıza ekleyelim. Mikserle güzelce karışana kadar çırpalım.
Un ve vanilyayı da ekleyerek son kez tekrardan çırpalım.
Hazır olan kek harcını pişirme kağıdı yerleştirdiğimiz 22x22cm boyutlarındaki borcama aktaralım.
Üzerine iri parçalanmış fındık kırığı serpiştirelim. Önceden ısıtılmış 160°C fırında fansız ayarda yaklaşık 40 dakika pişmeye bırakalım.
Pişen browniyi fırından alalım. İlk sıcaklığının çıkması için bir telin üzerinde bekletelim.
Ardından dilimleyerek servis edelim.

Bu gerçek browni tarifi ile çikolata severlerin kalbini fethedecek, lezzetli ve kolay bir tatlı yapmış olacaksınız. Fındık ve zengin çikolatanın eşsiz uyumu, her lokmada sizi mutlulukla buluşturacak. İster özel günlerde, ister günlük tatlı ihtiyacınızı karşılamak için hazırlayabileceğiniz bu tarif, evde tatlı yapmanın keyfini çıkarmanızı sağlayacak. Şimdi fırınınızı ısıtın ve bu eşsiz lezzeti deneyimleyin!