İYİ Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı ve İl Divan Kurulu Üyesi Yavuz Uygur’un yeğeni İrşad Uygur, Hataylı (İskendurun) Berna Binicioğlu ile dünyaevine girdi.
Gelin ve damat, düğün töreni sırasında İYİ Parti’ye üye oldu. Genç çiftin rozetlerini ise İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız taktı.

YARDIM GEMİSİNDE TANIŞTILAR

Berna – İrşad çifti, ülkemizde yaşanan deprem felaketinden sonra bölgeye barınma yardımı götüren gemide tanıştı.

Acil durumlarda insani yardım amacıyla kullanılabilecek yüzer yaşam kentleri konseptinin ilk gemilerinden olan Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan'da konaklama alanında tanışarak birbirlerine aşık olan genç çift, kısa bir arkadaşlık sürecinin ardından hayatlarını birleştirme kararı aldılar.

Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı

İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen nikâh törenine Süheyla Sultan Gemisi personeli ve gemide konuk olarak kalan arkadaşları da katıldı.
Genç çiftin nikahına yine aynı gemide görev yapan yakın dostları şahitlik etti.

COŞKULU DÜĞÜN

İskendurun’daki nikah töreninin ardından Çorum’da da düğün programı düzenlendi.
Zeynep – Ali Binicioğlu çiftinin kızları Berna ile Hayriye – Cengiz Uygur çiftinin oğulları İrşad’ın düğün töreni; Çorum – Samsun yolu 4. Km’de bulunan Sabancı Garden’de kır düğünü şeklinde gerçekleşti.
Düğün törenine; İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, önceki seçimlerde Millet İttifakı Milletvekili Adayı Bekir Özsaçmacı, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Uğur Demirer, İYİ Parti İl Sekreteri Daver Eker, İl Başkan Yardımcısı Yavuz Uygur, bazı partililer ile çok sayıda davetli katıldı.

GELİN VE DAMAT, DÜĞÜNDE İYİ PARTİ’YE ÜYE OLDU

Düğün töreni sırasında ilginç bir durum yaşandı. İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız ve parti yöneticileri, gelin ve damadı partiye üye yaparak rozetlerini taktı.
Böylesine mutlu bir günde İYİ Parti ailesine katılmanın onurunu yaşadıklarını dile getiren gelin ve damat, mutluluklarına ortak olan tüm davetlilere teşekkür etti.
Genç çiftin düğünleri halay, çiftetelli ve çeşitli oyunlarla devam ederken, kına töreni de yapıldı.
Binicioğlu ve Uygur ailelerinin tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi