Kurban Bayramı'nın sağlık ve esenlik getirmesi temennisinde bulunan Aşgın, “Belediye birimlerimiz bayramda da çalışacak. Bayram boyunca her türlü istek ve şikâyetinizi Alo 153 hattımızı arayarak iletebilirsiniz” dedi. 

Hitit hazineleri Güney Kore’de göz kamaştıracak! Hitit hazineleri Güney Kore’de göz kamaştıracak!

Başkan Aşgın, “Bizlere bir Kurban Bayramı sevinci daha yaşatan Rabbimize hamd ediyoruz. Sağlıklı, huzurlu ve afiyetle bir bayram yaşamayı bizlere nasip etsin inşallah. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin doruğa ulaştığı bu özel günler, tüm İslam âlemi ve insanlığın hayrına vesile olsun.” İfadelerini kullandı. 

Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla seyahat eden vatandaşlara hatırlatmada bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, trafik kurallarına titizlikle riayet edilmesi konusunda uyarıda bulundu.

Çorum Belediyesi’nin tüm birimleriyle bayramda da çalışmaya devam edeceğinin altını çizen Aşgın, “Hemşehrilerimiz bayram süresince de istek ve şikayetlerini Alo 153 hattımıza iletebilirler. Temizlik, Su, İtfaiye, Zabıta başta olmak üzere tüm birimlerle sahada olacağız. Bayramda da aşkla çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu. 

Başkan Aşgın, “Kurban Bayramı'nın hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor tüm hemşehrilerimi bir kez daha muhabbetle selamlıyorum. Bayramımız mübarek olsun. Mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum” dedi.

Editör: Ulaş Odabaş