Yemek

Bayatlamayan ev yapımı Lavaş tarifi! Günlerce taze kalan Lavaş nasıl yapılır?

Lavaş, lezzetli ve pratik bir ekmek türüdür ve evde yapımı sürpriz derecede kolaydır. Bu tarif, lavaşı uzun süre taze tutmanın yanı sıra, her türlü yemeğin yanına mükemmel bir eşlikçi olmasını sağlar.

Abone Ol

Evde lavaş yapmak istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? İşte adım adım basit ve bayatlamayan lavaş tarifi. Bu tarifle, evde kolayca lezzetli lavaşlar yapabilirsiniz.

Lavaş, mutfakta çok yönlü bir ekmektir...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }