Bu özel dönemde, temiz havası, buz gibi kar sularının beslediği akarsuları ve doğaya apayrı bir renk katan çiçekleriyle yayla, görsel bir şölen sunuyor. Renk renk açan çiçekler, yaylayı bir ressamın paleti gibi renklendirdi. Doğasever ve fotoğraf tutkunları için seyrine doyumsuz manzaralar barındıran yayla, her yıl onlarca ziyaretçiyi ağırlıyor.

Yayla, mevsimlere göre farklı güzellikler sunuyor. Kışın beyaz örtüyle kaplanan yayla, yazın yeşilin tonlarına bürünüyor. Baharın gelişi ve havaların ısınmasıyla birlikte köy sakinleri, temiz havanın keyfini çıkarırken, hayvanlarını da taze meralarda otlatıyor. Ayrıca, mangal keyfi ve çay demlemek için yaylaya gelen ziyaretçiler, doğanın eşsiz güzelliklerinin keyfini sürüyor.

Türk Telekom kapısına kilit vurdu, vatandaşlar mağdur oldu! Türk Telekom kapısına kilit vurdu, vatandaşlar mağdur oldu!

Yaylanın sunduğu sakinlik ve yeşilin tonlarını barındıran doğası, ziyaretçilere huzurlu ve eşsiz bir deneyim sunuyor. Ziyaretçiler, burada doyasıya geziyor, fotoğraf çekiyor ve temiz hava alıyorlar.

Çorum'un bu benzersiz yaylası, baharın gelişiyle birlikte yeni bir yaşam döngüsüne adım atıyor. Hem köy sakinlerinin hem de ziyaretçilerin gözdesi olan bu yer, doğanın uyanışını ve yaşamın canlanışını gözler önüne seriyor.

Editör: Haber Merkezi