Ahlatcı Çorum FK, lider Eyüpspor'u ağırlamaya hazırlanırken, Eyüpspor Teknik Direktör Arda Turan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. "Hedef Süper Lig" programında konuşan Turan, Çorum FK'nın sadece bir rakip olmadığını, aynı zamanda futbolun güzel hikayelerinden birini yazdığını belirtti.

Ahlatcı Çorum FK’nın 22 Ekim Pazar günü 9. hafta maçında konuk edeceği lider Eyüpspor hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Arda Turan, zorlu maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

TEK AMACIMIZ KAZANMAK!

Sosyal medya alev alacak! Valilikten Çorum FK için hastag kampanyası Sosyal medya alev alacak! Valilikten Çorum FK için hastag kampanyası

TRT Spor’da Cüneyt Ersan’ın moderatörlüğünü yaptığı “Hedef Süper Lig” programına telefonla bağlanan Arda Turan, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu yinelerken, bu yolda maç maç gittiklerini, bu nedenle şimdiki tek amaçlarının 22 Ekim’deki Ahlatcı Çorum FK maçını kazanmak olduğunu söyledi.

ÇORUM SEVİMLİ BİR KULÜP

Ahlatcı Çorum FK’dan ve Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın’dan övgüyle bahseden Arda Turan, “Açıkçası şampiyonluk tabii ki aklımızın arkasında ve her zaman düşündüğümüz bir şey ama, ben maç maç gitmekten, gün gün bu mücadeleyi vermekten yanayım. Ne kadar uzak hedeflere odaklanırsanız, o zaman yakın hedeflere konsantrasyonunuz dağılıyor" dedi.

ŞEHRİN GÜZEL HİKAYESİ VAR

Arda Turan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdiki tek hedefimiz Çorum FK’ya karşı galip gelebilmek. Çünkü Çorum çok kıymetli bir stadı olan, çok güzel bir organizasyona sahip, çok sevimli bir kulüp. Başkanıyla, oyuncusuyla bir hikâye yazıyorlar. Hikâyelerine de açıkçası çok büyük saygı duyuyoruz. O yüzden Çorum bizim için çok önemli bir rakip ve gün gün gidiyoruz. Gün gün gittikten sonra neler olacağını göreceğiz.”

Editör: Haber Merkezi