Bu doğa harikasına ulaşmak için il merkezinden araçlarıyla yola çıkan doğa severler, yaklaşık bir saat süren keyifli bir yolculuk sonunda Yukarı Baraklı köyüne ulaşıyor. 50 kilometrelik bu yolculuk, yemyeşil ormanlar arasından geçerken ziyaretçilere unutulmaz manzaralar sunuyor.

Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar

Baraklı Şelalesi, mart ayından itibaren eylül ayına kadar tüm görkemiyle ziyaretçilerini karşılıyor. Bu altı aylık süreçte, şelale etrafındaki mağaralarda oluşan sarkıtlar, doğal sanat eserleri gibi ziyaretçileri büyülüyor.

Kamp yapmayı tercih edenler için de eşsiz bir lokasyon olan Baraklı Şelalesi, mart ayından haziran sonuna kadar doğa severlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Yemyeşil bir ormanın ortasından akan Baraklı Şelalesi'nin etrafında kurulan kamplar, hem doğal bir güzellik sunuyor, hem de huzurlu bir kamp deneyimi yaşatıyor.

Amasya'nın bu saklı cenneti, her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Baraklı Şelalesi'nin büyüleyici atmosferi ve eşsiz doğası, unutulmaz bir deneyim için sizi çağırıyor. Amasya'nın bu doğa harikasını keşfetmek ve unutulmaz bir deneyim yaşamak için Baraklı Şelalesi'ni ziyaret etmeyi planlayın.

Editör: Haber Merkezi