Sungurlu’nun ve Akçakent Mahallesi’nin tanınan isimlerinden Erhan Kışlalıoğlu, Akçakent Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı. 

36 yıldır Akçakent Mahallesinde ikamet ettiğini söyleyen Erhan Kışlalıoğlu, Akçakent Mahallesi için vaatlerini bir bir sıraladı. Kışlalıoğlu, “Kıymetli vatandaşlarımız; ''Benim mahallem Akçakent ve Akçakent için evet yapabiliriz’’ diyerek Akçakent Mahallesine Muhtar Adayı oldum.” dedi.

Halkın ihtiyaç duyduğu tüm projeleri mahalleleri için hayata geçireceklerini belirten Erhan Kışlalıoğlu, “1981 doğumlu, evli ve 3 çocuk babasıyım. 36 yıldır Akçakent Mahallemizde ikamet etmekteyim. Çıktığım bu yolda dualarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var. Mahallemizin sorunlarını bilen birisiyim. Mahallemizde halkımızla iletişim halinde olacağım. Halkımızın, ihtiyaç duyduğu tüm projeleri mahallemiz için hayata geçireceğim. Biliyorum ki; Muhtar, mahallesinde devletin gözü, kulağı, eli, ayağıdır. Muhtar olarak; sorumluluk alanlarında vatandaşlarımıza şefkatle yaklaşıp, onların derdine çare bulmak için de ilgili kurumlarla görüşeceğim. Örnek muhtarlık olacağız. Örnek bir mahalle inşaa edeceğiz. Söz veriyorum; vatandaşlarımızın refahı ve güvenli bir Akçakent Mahallesi için canla başla çalışıp; sorunları ilgili makamlara götüren ve çözen muhtar olacağım. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Akçakent Mahallesi için vaatlerini de sıralayan Erhan Kışlalıoğlu, şöyle devam etti, "1. Mahallemize sağlık ocağı kazandırmak için mücadele vereceğiz. 2. Mahallemize “Alo Muhtarlık” Whatsapp ve iletişim hattını kuracağız. Halkımızın sorunlarını sağlıklı bir iletişim kurarak çözeceğiz. 3. Muhtarlığımız tarafından askıda ekmek projesini hayata geçireceğiz. 4. Ramazan, Kurban bayramlarında ve manevi günlerde ibadethanelerimizin temizliğini muhtarlık olarak biz yapacağız. 5. Bayramlarda; çocuklarımıza askıda şeker projesini hayata geçireceğiz. 6. Belediyemiz ile iletişim halinde olup, “kadın evi” projesi yapacağız. 7. Mahallemize yaşayan büyük çınarlarımızın ve engelli vatandaşlarımızın her anında yanlarında olacağız. Engel teşkil eden tüm sorunları ortadan kaldıracağız. 8. Sokak hayvanları için beslenme köşeleri oluşturacağız. 9. Her sokağımıza geri dönüşüm kutusu koyacağız. 10. Mahalle - Halk buluşmaları gerçekleştireceğiz. 11. Kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenleyeceğiz. Yılda iki kez sokakta sinema günleri yapacağız.

20 yıl önce gişe memuru olarak çalışmaya başladığı bankaya müdür oldu 20 yıl önce gişe memuru olarak çalışmaya başladığı bankaya müdür oldu

12. Ağaçlandırma çalışmalarına önem vereceğiz. 13. Kaymakamlık ve Belediye ile halkımız arasında köprü olacağız. Sorunları çözme süreçlerinde muhtarlık olarak biz görev alacağız. 14. Akçakent Mahallemizin geliş güzergâhında bulunan köprünün genişletme çalışmasını başlatacağız. Kazaları önlemek için mücadele vereceğiz.

15. Halkımızın; düğün, nişan, cenaze ve taziyeler için Muhtarlığımızın bünyesinde bulunan çadır sayısına ek olarak 2 adet daha çadır kazandıracağız. Bununla beraber eksik; masa ve sandalyeleri Muhtarlık olarak temin edeceğiz. 16. Çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu halı saha yapımını gerçekleştireceğiz. Sporun ve sporcunun yanında olacağız. 17. Vatandaşlarımızın düğün, nişan, cenaze gibi özel günlerinde ışıklandırma hizmetini muhtarlık olarak biz vereceğiz. Bununla beraber, halkımızla iletişim halinde olacağız. Halkımızın, ihtiyaç duyduğu tüm projeleri mahallemiz için hayata geçireceğiz. Not: 2 dönemdir aynı yerde bulunan Muhtarlık büromuz; yine aynı yerinde, aynı şekilde hizmet vermeye devam edecektir.”

Editör: Haber Merkezi