Hindistan cevizi topları, hem görüntüsü hem de tadı ile herkesin beğenisini kazanan bir tatlıdır. Bu tarif ile siz de evinizde hindistan cevizi topları yapabilir ve sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Hindistan cevizi topları, krem şanti, sıvı krema ve hindistan cevizinden oluşan basit ama bir o kadar da leziz bir tatlıdır. Bu tarif ile hindistan cevizi topları yapmak çok kolay. Hemen deneyin!
 

Hindistan Cevizi Topları Tarifi

Malzemeler

3 su bardağı Hindistan cevizi (180 gr)
2 paket krem şanti (150 gr)
1 paket vanilya
Yarım çay bardağı krema (60 ml)
2 yemek kaşığı pudra şekeri

Bir meze nasıl bu kadar lezzetli olabilir? Bir kez tadınca vazgeçemeyeceğiniz Nuraniye Mezesi tarifi Bir meze nasıl bu kadar lezzetli olabilir? Bir kez tadınca vazgeçemeyeceğiniz Nuraniye Mezesi tarifi

Bulamak için;

Hindistan cevizi

Hindistan Cevizi Topları Nasıl Yapılır?

Hindistan cevizi topları için yoğurma kabına Hindistan cevizini alalım.
Üzerine toz krem şanti, pudra şekeri ve sıvı kremayı alalım. Bir spatula yardımı ile malzemeleri güzelce karıştıralım. Bu aşamada kıvamı katı gelirse 1 yemek kaşığı kadar daha sıvı krema ekleyebilirsiniz.
Spatula ile malzemeleri kabaca karıştırdıktan sonra harcımızı elimizle, toparlanıncaya kadar yoğuralım.
Toparlanan harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartalım ve elimizle yuvarlayalım.
Şekillendirdiğimiz Hindistan cevizi toplarını tekrar Hindistan cevizine bulayalım ve servis tabağına alalım.
Hindistan cevizi toplarımız servise hazır. Afiyet olsun!

Editör: Ulaş Odabaş