Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongrelerinde sona yaklaşılırken, Laçin İlçe kongresi de tamamlandı. 

Laçin Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen CHP Laçin İlçe Kongresi’nde başkanlığa yeniden Uğur Türkmen seçildi.

Toplam 58 delegenin çoğunluğunun katılımıyla toplanan kongrede Divan başkanlığına İl Başkanı Ümit Er, kâtip üyeliklere Ünal Gökgöz ve Bayram Türkmen seçildi. 

İlçe Başkan Uğur Türkmen’in açış konuşması ile başlayan olağan kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

PARTİ VE İLÇE SORUNLARI ELE ALINDI

Dilek ve temenniler bölümünde 14 Mayıs Genel Seçimleri Milletvekili Aday Adayları Dinçer Solmaz, Avukat Sadık Eral ve CHP Eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu söz alarak ülke gündemi ve önümüzdeki yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

KONGREYE KİMLER KATILDI

CHP İl Başkanı Ümit Er, önceki dönem İl Başkanı Cengiz Atlas, İl Yöneticileri Celal Uysal, Duran Arslan, Meftun Karatepe, Kenan Sır ve Ali Bükücü, Milletvekili Aday Adayları Av. Dinçer Solmaz, Av. Sadık Eral ve Ertan Yaşar, Dodurga İl Genel Meclisi Üyesi Saadetin Akgül, İl Gençlik Kolları Yöneticisi Kıvanç Azman, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Eke, Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker ve  ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer ile çok sayıda partili katıldı.

SEÇİME TEK ADAYLA GİDİLDİ 

Seçim kurulu denetiminde blok listeyle gidilesn seçimler sonucunda İlçe Başkanlığına Uğur Türkmen seçilirken, yönetim kurulu asil üyeliklerine ise ; Ünal Gökgöz, Rıfat Gökgöz, Cemil Gökkaya, Bayram İrdeli, Ali Türkmen, Naci Gökgöz, Necip Demirel, Sami Şenel, Adem Bahçeci ve Sabahattin Türkmen seçildi.

Çorum'un bu ilçesine modern Anadolu Lisesi yapılacak Çorum'un bu ilçesine modern Anadolu Lisesi yapılacak

5 DELEGE İLE TEMSİL EDİLECEK

İl delegeliklerine ise Uğur Türkmen, Ünal Gökgöz, Bayram Türkmen, Hüseyin Sözer ve Ali Türkmen seçildi.
CHP’de Laçin ile birlikte 13 ilçenin kongresi tamamlanırken, 17 Eylül Pazar günü toplanacak  Merkez İlçe Kongresi ile ilçelerin kongre süreci noktalanmış olacak

Editör: Haber Merkezi