Genç Ülkücüler Teşkilatı ve Ülkücü İşçiler Birliği Kurucu Genel Başkanı Salih Dilek tarafından düzenlenen konferansa Sungurlu Belediye Başkan vekili Bahri Sezen, Türk Ocakları Ankara Şubesi Başkanı Türkan Hacaloğlu, Sungurlu Belediye Meclis Üyesi İsmet Gülünay, Ocak üyeleri ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Açılış konuşmasına Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e verdiği destekler için teşekkür ederek başlayan Türk Ocakları Ankara Şubesi Başkanı Türkan Hacaloğlu, “Verdiği desteklerden dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlk defa derneğimize biri çelenk yolladı. Görünce çok mutlu oldum. Kendisi Ülkücü ve Milliyetçi Harekete büyük hizmetleri olan bir başkanımızdır. Bizleri Sungurlu’ya davet ediyor. En yakın zamanda davete icabet edeceğiz inşallah” diye konuştu.

Hacaloğlu’nun açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Genç Ülkücüler Teşkilatı ve Ülkücü İşçiler Birliği Kurucu Genel Başkanı Salih Dilek "Türk milliyetçiliği, vatan ve millet sevdasının hiçbir ön şarta dayanmayan kutlu bir yansımasıdır. Ne 12 Eylül öncesini ne de 12 Eylül'ü unuttuk, unuttururuz." dedi.

Sakarya'da akıl oyunlarında öğrenciler kıyasıya yarıştı Sakarya'da akıl oyunlarında öğrenciler kıyasıya yarıştı

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in talimatıyla konferans sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi