Sigara fiyatlarına yeni zam: En pahalı ve en ucuz sigaralar ne kadar oldu? Sigara fiyatlarına yeni zam: En pahalı ve en ucuz sigaralar ne kadar oldu?

Seçim süreci boyunca Çorum merkez ve ilçelerinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan Gül, seçimlerde milletvekili olarak seçilememenin hüznünü yaşasa da, bu durumun çalışma azmini ve partisine olan bağlılığını kesinlikle etkilemediğini belirtti.

Zeki Gül, AK Parti İl Binasında yaptığı açıklamada: “Seçim startını verdiğimiz andan itibaren destek veren başta İl Başkanımızı Murat Günay ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanımız Erhan Akar ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Fatih Temur ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanımız Meryem Demir ve yönetimine, partimize gönül vermiş bizi yürekten destekleyen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Gül, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda liderleri Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağından emin olduğunu ve bu konuda çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Her zaman dava için çalışacağım

Seçim sonuçlarının ardından her zaman davası için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Gül, "Kazanalım ya da kazanmayalım, seçilelim ya da seçilmeyelim, her zaman davam için canla başla çalışmaya devam ettim. Bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımı sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sunan Gül, "Durmak yok, yola devam. Doğru adamın yanında olmaya devam edeceğiz. Parti teşkilatımızın Cumhurbaşkanlığı 2. turunda vereceği her görevi aynı sorumluluk ve gayretle yerine getireceğim.” şeklinde konuştu.

Bu süreçte, parti teşkilatının her türlü görevine hazır olduğunu ifade eden Gül, "Parti teşkilatımızın Cumhurbaşkanlığı 2. turunda vereceği her görevi aynı sorumluluk ve gayretle yerine getireceğim.” dedi.

Haber Merkezi