Çorum MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum'un TBMM'ye gönderdiği Milletvekili Vahit Kayrıcı ile birlikte, partinin hedeflerini gerçekleştirmek ve Çorum'u daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını belirtti.

Çorumluların ve partililerin desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Karapıçak, bu desteklerin onlara büyük bir güç verdiğini ifade etti. Yeni dönemde de aynı destek ve birlik beraberliği ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Karapıçak, "Birlik ve beraberlik içerisinde tüm teşkilatlarımızla yeni zaferlere ulaşmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği "21. Yüzyılda Lider Ülke Türkiye" hedefine ulaşma yolunda Çorum MHP teşkilatı büyük bir adım attı. Çorum'dan 21 yıl sonra TBMM'ye Milletvekili gönderme başarısını, tüm Çorumlular ve partililerle paylaşan Karapıçak, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Karapıçak, "Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği hedef doğrultusunda bu başarıya ulaşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Öncelikle bu başarının mimarı Sayın Genel Başkanımıza, sonrasında ise bu başarıya katkı sunan Çorumlu hemşehrilerimize ve partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Karapıçak, bu süreçte görev alan tüm teşkilat mensuplarına ve Milliyetçi Hareketin hedeflerini anlatan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Karapıçak, "Bu süreçte emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, Çorum'u TBMM’de en güzel şekilde temsil edeceğine inandığımız, değerli büyüğümüz Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı Bey'e ve Çorumlulara teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi bugün

İl Başkanı Karapıçak, önümüzdeki süreçte de çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti ve "Birlik ve beraberlik içerisinde tüm teşkilatlarımızla yeni zaferlere ulaşmak üzere çalışmalarımıza bugünden başlayarak milletimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz." dedi.

28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler öncesi tüm hemşehrilerine seslenen Karapıçak, "Partimize ve Cumhur İttifakı’na destek vermelerinden dolayı tüm hemşehrilerimize tekrardan teşekkür ediyor, hep birlikte Türkiye’yiz iradesi ile istikrarımızın süreceğine, istiklalimizi koruyacağımıza yürekten inanıyorum." şeklinde konuştu.

Karapıçak, sözlerini "Allah bizleri mahcup etmesin. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır. Selam, saygı ve muhabbetlerimle..." diyerek tamamladı.

Haber Merkezi