INTER - MILAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Inter - Milan maçı, 16 Mayıs 2023 Salı günü Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak. Maç, TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

INTER - MILAN MAÇININ KADERİ NASIL BELİRLENECEK?

Inter, ilk maçtaki 2-0'lık üstünlüğünün avantajıyla evinde Milan'ı ağırlayacak. Eğer maç beraberlikle ya da Inter'in galibiyetiyle sonuçlanırsa, finale yükselen taraf Inter olacak. Ancak maç, Milan'ın 2 farklı üstünlüğü ile sonuçlanırsa, karşılaşma uzatmalara gidecek. Milan'ın 3 farklı galibiyeti durumunda ise tur atlayan taraf Milan olacak.

Ata’nın evinden gelen toprak İpsala’ya ulaştı Ata’nın evinden gelen toprak İpsala’ya ulaştı

MANCHESTER CITY - REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN?

Öte yandan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir başka heyecanlı rövanş karşılaşması da Çarşamba günü Manchester City ve Real Madrid arasında yaşanacak. İngiltere Premier Lig takımı Manchester City, ilk maçın 1-1'lik beraberliğinin ardından İspanya temsilcisi Real Madrid'i ağırlayacak. Bu büyük maç, 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü Türkiye saati ile 22.00'de Etihad Stadı'nda başlayacak.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE?

Bu yılın UEFA Şampiyonlar Ligi finali, 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Bu büyük finalde kimlerin karşılaşacağı, önümüzdeki günlerde oynanacak yarı final rövanşları sonucunda belli olacak.

Editör: Ulaş Odabaş